Ο Subminiature μίνι πίνακας κυκλωμάτων κατόχων 250V 6.3A θρυαλλίδων τοποθετεί

Ο Subminiature μίνι πίνακας κυκλωμάτων κατόχων 250V 6.3A θρυαλλίδων τοποθετεί

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΜΕΞΙΚΟ
Μάρκα: Littelfuse
Πιστοποίηση: ROHS UL VDE
Αριθμό μοντέλου: 562

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1000Pcs
Τιμή: 0.2~0.4 USD/PC
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όγκος, 1000pcs ανά τσάντα
Χρόνος παράδοσης: 5-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000,000pcs το μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Subminiature κάτοχος θρυαλλίδων Mateiral: Πλαστικό
Τερματικό επαφών: Κράμα Εκτιμημένη τάση: 250v
ΡΕΥΜΑ ΦΟΡΤΙΩΝ: 6.3A Φλόγα - εκτίμηση καθυστερούντω: UL94V0
Μέγιστη δύναμη: 1.6W Μοντάρισμα: Το PC τοποθετεί
Βάρος μονάδων: 0.12g Τύπος θρυαλλίδων: TR5, MTS, MMT, 932.392, NTS, MFS, NFS Κ.ΛΠ.
Υψηλό φως:

Subminiature μίνι κάτοχος θρυαλλίδων

,

Μίνι κάτοχος 250V θρυαλλίδων

,

Subminiature κάτοχος θρυαλλίδων

Περιγραφή προϊόντων

 

562 ο πίνακας κυκλωμάτων σειράς τοποθετεί τους ακτινωτούς μολυβδούχους φραγμούς θρυαλλίδων που το διαγώνιο PC τοποθετεί το Subminiature κάτοχο θρυαλλίδων για τις θρυαλλίδες μικροϋπολογιστών TE5 TR5

 

 

Περιγραφή

 

Οι κάτοχοι θρυαλλίδων είναι συσκευές για, και τις θρυαλλίδες. Οι κάτοχοι θρυαλλίδων έρχονται σε δύο βασικούς τύπους, ανοικτούς ή εσωκλειόμενους πλήρως. Οι ανοικτοί τύποι κατόχων θρυαλλίδων είναι συνδετήρες θρυαλλίδων, φραγμοί θρυαλλίδων, υποδοχή και βούλωμα-στις ποικιλίες ΚΑΠ. Η πλήρως εσωκλειόμενη ποικιλία μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν μεταφορέα θρυαλλίδων που παρεμβάλλεται σε έναν κάτοχο ή έχει τα άλλα μέσα για να εσωκλείσει πλήρως τη θρυαλλίδα.

 

 

Χαρακτηριστικά προϊόντων

 

   
  562 σειρά
Συμβατές θρυαλλίδες TR5/TE5
Φραγμός: Μαύρος θερμοπλαστικός, UL94 β-0 PET
Τερματικά: Κράμα χαλκού solderable επικασσιτερωμένος
Εκτιμημένη τάση: 250V
Μέγιστες ρεύμα/δύναμη: 6.3A/1.6W
Μοντάρισμα Πίνακας PC, διάστημα καρφιτσών 5.08mm
Βάρος μονάδων 0.12g
Αποθέματα Aavailable

 

 

Διαστατικό σχέδιο (μονάδες στο χιλ.)

 

Ο Subminiature μίνι πίνακας κυκλωμάτων κατόχων 250V 6.3A θρυαλλίδων τοποθετεί 0

 

 

Μοντάρισμα

 

Οι τοποθετώντας επιλογές για τους κατόχους θρυαλλίδων περιλαμβάνουν το φραγμό θρυαλλίδων, συνδετήρας θρυαλλίδων, η επιτροπή τοποθετεί, το PC τοποθετεί, σπάζει απότομα το υποστήριγμα, και ευθύγραμμος τοποθετήστε. Οι σημαντικές περιβαλλοντικές παράμετροι για να εξετάσουν κατά το διευκρίνιση των κατόχων θρυαλλίδων περιλαμβάνουν τη λειτουργούσα θερμοκρασία.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

 

Τα κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα για τους κατόχους θρυαλλίδων περιλαμβάνουν αδιάβροχο, τη δόνηση ανθεκτικούς, και το δείκτη θρυαλλίδων χτυπήματος.

 

 

Διαταγή των πληροφοριών

 

Διαταγή του αριθμού Μοντάρισμα πινάκων κυκλωμάτων Συσκευασία
56200001009 Μέσω-τρύπα 1000 (μαζικό πακέτο)

 

 

Εγκρίσεις αντιπροσωπείας

 

Σειρά 562
Αριθμός αρχείου αντιπροσωπείας UL E14721

 

 

Πρότυπα

 

Οι εγκρίσεις και οι εκτιμήσεις για τους κατόχους θρυαλλίδων περιλαμβάνουν UL, CSA, BSI, VED, το IEC (UMF), SEMKO, και Dentori.

 

Η λίστα UL εγγυάται ότι μια θρυαλλίδα έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με τα πρότυπα 248-14 UL. UL η αναγνώριση, η λίστα γ-UL, η αναγνώριση γ-UL, γ-UL-εμείς λίστα και γ-UL-αναγνώριση δεν υπονοούν την πλήρη συμμόρφωση με ul-248-14.

 

Η καναδική έγκριση CSA που εγγυάται μια θρυαλλίδα ή έναν κάτοχο θρυαλλίδων έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με το CSA C22.2 Νο 248,14 ή Νο 39 πρότυπα CSA C22.2, αντίστοιχα.

 

Η βρετανική έγκριση BSI εγγυάται ότι μια θρυαλλίδα έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με το σχετικό τμήμα των προτύπων IEC 60127 (BS 4265).

 

Η γερμανική έγκριση VDE εγγυάται ότι μια θρυαλλίδα ή ένας κάτοχος θρυαλλίδων έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με το σχετικό τμήμα των προτύπων IEC 60127.

 

Η έγκριση IEC ισχύει για τις καθολικές μορφωματικές θρυαλλίδες (UMF) που έχουν βρεθεί για να είναι υποχωρητικές με το IEC 60127-4.

 

Η σουηδική έγκριση SEMKO εγγυάται ότι μια θρυαλλίδα ή ένας κάτοχος θρυαλλίδων έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με το σχετικό τμήμα των προτύπων IEC 60127.

 

Η ιαπωνική έγκριση Dentori εγγυάται ότι μια θρυαλλίδα έχει κατασκευαστεί στην πλήρη συμμόρφωση με την ιαπωνική στάση του ΥΔΕΒ.

 

Οι συνδέσεις με τα ανωτέρω πρότυπα παρατίθενται κατωτέρω.

 

IEC 60127-1 - οι ορισμοί για τη μικρογραφία λιώνουν και γενικές απαιτήσεις για τις μικροσκοπικές θρυαλλίδα-συνδέσεις

IEC 60127-4 - καθολικές μορφωματικές θρυαλλίδα-συνδέσεις (UMF)

CSA C22.2 - γενικές απαιτήσεις - καναδικός ηλεκτρικός κώδικας, μέρος ΙΙ

UL 248 - θρυαλλίδες χαμηλής τάσης

 

 

Μέγεθος και παράδειγμα Spefication

 

Τα τυποποιημένα μεγέθη θρυαλλίδων κυμαίνονται από ¼» διάμετρος, 5/8» μήκος (1AG) σε ¼» διάμετρος 1» μήκος (8AG), ως 5mm X 20 χιλ., θρυαλλίδες pico και αυτοκίνητη λεπίδα. Το «αυτοκινητικό γυαλί» λιώνει τη χρήση ο όρος «άργυρος» στον προσδιορισμό μεγέθους θρυαλλίδων. Bakelite το κεραμικό ή άλλο παρόμοιο υλικό ινών, λιώνει τη χρήση ο όρος «αβ» αντί «άργυρος» στον προσδιορισμό μεγέθους, αλλά διατηρεί τις διαστάσεις των τύπων «άργυρου». Τα αυτοκίνητα μεγέθη θρυαλλίδων λεπίδων διαφέρουν από τα μεγέθη σωλήνων γυαλιού λόγω της μορφής της θρυαλλίδας. Οι σημαντικές προδιαγραφές απόδοσης για να εξετάσουν κατά τον έρευνα για τους κατόχους θρυαλλίδων περιλαμβάνουν το κανονικό λειτουργούν ρεύμα, εκτίμησαν τη λειτουργούσα τάση, και την ικανότητα διασκεδασμού ισχύος. Ο μέγιστος διασκεδασμός δύναμης (αυτοθερμενόμενος) της θρυαλλίδας που χρησιμοποιείται με τον κάτοχο θρυαλλίδων. Επίσης κάλεσε την εκτιμημένη αποδοχή δύναμης. Η ελάχιστη διατομική περιοχή πορειών ή αγωγών διεύθυνσης του αγωγού που συνδέεται με τον κάτοχο θρυαλλίδων πρέπει επίσης να εξεταστεί.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ο Subminiature μίνι πίνακας κυκλωμάτων κατόχων 250V 6.3A θρυαλλίδων τοποθετεί θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.