Εικόνες
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή Παραγωγής

Η Co. ηλεκτρονικής Uchi Dongguan, ΕΠΕ καυχάται με μια βάση παραγωγής που καλύπτει έναν τομέα σχεδόν 15000 τετραγωνικών μέτρων. Εισαγάγαμε διαδοχικά αυτοματοποιημένη υψηλής τεχνολογίας πλήρως τους εξοπλισμούς παραγωγής και τα όργανα δοκιμής υψηλής ακρίβειας και έχουμε βάλει στην παραγωγή για να πραγματοποιήσουμε την αυτοματοποίηση, τη μεγάλη κλίμακα και την τυποποίηση.
Το Uchi έχει έναν γαλαξία των ομάδων ταλέντου υψηλής τεχνολογίας που διευθύνονται επάνω από τους εθνικούς εμπειρογνώμονες κατηγορίας για να συμμετέχουν στην εργασία της ανάπτυξης προϊόντος, του ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, της τεχνικής υποστήριξης andservice πωλήσεων, κ.λπ., και έχει λάβει διαδοχικά τις δεκάδες των πιστοποιητικών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας και των εφευρέσεων.

 

 

Έχουμε τη μοναδική βασική τεχνολογία διαδικασίας και ηγετών με τα ιδιόκτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας του κεραμικού εξοπλισμού σκονών, φιαγμένα από τσιπ, αυτόματη παραγωγή batch υψηλής επίδοσης NTC.

Έχουμε περισσότερες από 12 σειρές αυτόματης γραμμής παραγωγής θερμικών αντιστάσεων υψηλής επίδοσης NTC, τα προϊόντα έχουν τα πλεονεκτήματα της μεγάλης παραγωγής, υψηλά - η ποιότητα, καλή συνοχή, υψηλή αξιοπιστία, εκτός από την μπορεί να αποτελεσθεί από πολλά είδη αισθητήρων θερμοκρασίας NTC, μπορεί επίσης να παρασχεθεί σε άλλα εργοστάσια των αισθητήρων NTC, και να εξαχθεί σε μεγάλες ποσότητες στο εξωτερικό.

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

 

 

OEM / ODM

OEM/ODM διαθέσιμα εδώ και τα επαγγελματικά advices θα παρασχεθούν από την ομάδα RD μας!

Ε & Α

Η επιχείρηση έχει χτίσει το πρώτο reserch κέντρο «το ερευνητικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής για NTC που το θερμικό ευαίσθητο κεραμικό υλικό πρόγραμμα», που προώθησε σε εσωτερικό, εγκρίνεται από την επιστήμη και η επιτροπή τεχνολογίας, αυτό παρέχει την επιδρούσες και επαγγελματικές πρακτική προσωπικού, την κατάρτιση και τη βάση επιστημονικής έρευνας. Το κέντρο διεξάγει ευρέως τις έρευνες για τα ευαίσθητα κεραμικά υλικά NTC, νέα προϊόντα, νέα τεχνολογία, νέοι εξοπλισμοί, κλίμακα

παραγωγή, μετασχηματισμός των επιστημονικών επιτευγμάτων.

 

Το κέντρο τομέα της έρευνας φθάνει σε 2000 τετραγωνικά μέτρα, έχει περισσότερα από 50 σύνολα εξοπλισμού και οργάνου δοκιμής που υποστηρίζουν την ισχυρή εγγύηση για υψηλό - τεχνολογία ποιοτικών τσιπ, το βασικό στοιχείο μέτρησης NTC θερμοκρασίας, συνεχώς τεχνολογία βελτιώνεται των αισθητήρων θερμοκρασίας NTC.

Η επιχείρηση εγκρίνει περισσότερο από 60 και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας συμπεριλαμβανομένων 20 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της εφεύρεσης.

 

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Guangdong Uchi Electronics Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1