Co. ηλεκτρονικής Uchi Dongguan, ΕΠΕ.

Κατασκευαστής varistor, του αισθητήρα θερμοκρασίας, της θερμικής αντίστασης, της θρυαλλίδας και του αντιστάτη!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚύτταρα φορτίων μικροϋπολογιστών

Αυτοκίνητα κύτταρα CZL913E φορτίων μικροϋπολογιστών υψηλής ικανότητας για τις κλίμακες σώματος μωρών

Αυτοκίνητα κύτταρα CZL913E φορτίων μικροϋπολογιστών υψηλής ικανότητας για τις κλίμακες σώματος μωρών

Μεγάλες Εικόνας :  Αυτοκίνητα κύτταρα CZL913E φορτίων μικροϋπολογιστών υψηλής ικανότητας για τις κλίμακες σώματος μωρών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Dongguan, guangdong, Κίνα
Μάρκα: UCHI
Πιστοποίηση: SGS.ISO.
Αριθμό μοντέλου: CZL913E

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Όγκος, χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 12 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Αυτοκίνητα κύτταρα φορτίων Υλικό: κράμα αλουμινίου
Επιφάνεια: επεξεργασία Προστασία: IP65
εφαρμογή: Κλίμακες κουζινών Ονομαστικό φορτίο: 3kg
Παραγωγική διαδικασία: Κανονικός Wirewound Κωδικός ΕΣ: 84239000

 

Αυτοκίνητα κύτταρα CZL913E φορτίων μικροϋπολογιστών υψηλής ικανότητας για τις κλίμακες σώματος μωρών

 

Γρήγορες λεπτομέρειες


 

Εισαγωγή

 

Ένα κύτταρο φορτίων είναι μια ενότητα αντίληψης δύναμης - μια προσεκτικά σχεδιασμένη δομή μετάλλων, με τα μικρά στοιχεία αποκαλούμενα μετρητές πίεσης που τοποθετούνται στις ακριβείς θέσεις στη δομή. Τα κύτταρα φορτίων σχεδιάζονται για να μετρήσουν μια συγκεκριμένη δύναμη, και να αγνοήσουν άλλες δυνάμεις που εφαρμόζονται. Η ηλεκτρική παραγωγή σημάτων από το κύτταρο φορτίων είναι πολύ μικρή και απαιτεί την εξειδικευμένη ενίσχυση. Ευτυχώς, τα 1046 PhidgetBridge θα εκτελέσουν όλες την ενίσχυση και τη μέτρηση της ηλεκτρικής παραγωγής.
Τα κύτταρα φορτίων σχεδιάζονται για να μετρήσουν τη δύναμη σε μια κατεύθυνση. Θα μετρήσουν συχνά τη δύναμη σε άλλες κατευθύνσεις, αλλά η ευαισθησία αισθητήρων θα είναι διαφορετική, δεδομένου ότι τα μέρη του κυττάρου φορτίων που λειτουργεί κάτω από τη συμπίεση είναι τώρα στην ένταση, και αντίστροφα.
Αυτό το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου χρησιμοποιείται στις μικρές κλίμακες κοσμήματος και τις κλίμακες κουζινών. Έχει τοποθετήσει με το αμπάρωμα κάτω από το τέλος του κυττάρου φορτίων όπου τα καλώδια είναι συνημμένα, και εφαρμόζοντας τη δύναμη στο άλλο τέλος στην κατεύθυνση του βέλους. Όπου η δύναμη εφαρμόζεται δεν είναι κρίσιμη, δεδομένου ότι αυτό το κύτταρο φορτίων μετρά μια επίδραση κουράς στην ακτίνα, όχι η κάμψη της ακτίνας. Εάν τοποθετείτε μια μικρή πλατφόρμα στο κύτταρο φορτίων, όπως θα γινόταν σε μια μικρή κλίμακα, αυτό το κύτταρο φορτίων παρέχει τις ακριβείς αναγνώσεις ανεξάρτητα από τη θέση του φορτίου στην πλατφόρμα.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων

 

 
1. Εκτιμημένο φορτίο 3 κλ
2. Εκτιμημένη παραγωγή 1.0±0.15 mV/V
3. Μηά ισορροπία ±30%F.S
4. Αντίσταση εισαγωγής 1000±50Ω
5. Αντίσταση παραγωγής 1000±50Ω
6. Τάση διέγερσης 9-12VDC
7. Μη γραμμικότητα 0.2%F.S
8. Υστέρηση 0.2%F.S
9. Επανάληψη 0.2%F.S
10.Creep (30min) 0.2%F.S
11.Operating θερμοκρασία -10ºC σε +50ºC
12.Temperature επίδραση σε μηδέν 0.2%F.S/10ºC
13.Temperature επίδραση στην έκταση 0.2%F.S/10ºC
14.Insulation αντίσταση 2000MΩ (50VDC)
15. Ασφαλής υπερφόρτωση 150%F.S
16.Ultimate υπερφόρτωση 200%FS
17. Καλώδιο 420mm
 
 

NumberType= " 1» TCSC= " 0» W: st= " " >5mm 4 στο καλώδιο προστατευτικών καλυμμάτων καλωδίων)

 

 

Πώς λειτουργούν

 

Τα κύτταρα φορτίων πίεση-μετρητών μετατρέπουν το φορτίο ενεργώντας σε τους στα ηλεκτρικά σήματα. Η μέτρηση γίνεται με τα πολύ μικρά σχέδια αντιστατών αποκαλούμενα μετρητές πίεσης - αποτελεσματικά μικροί, εύκαμπτοι πίνακες κυκλωμάτων. Οι μετρητές συνδέονται επάνω σε μια ακτίνα ή ένα δομικό μέλος που παραμορφώνει όταν εφαρμόζεται το βάρος, παραμορφώνοντας στη συνέχεια τον πίεση-μετρητή. Δεδομένου ότι ο μετρητής πίεσης είναι παραμορφωμένος, είναι ηλεκτρικές αλλαγές αντίστασης αναλογικά προς το φορτίο.

Οι αλλαγές στο κύκλωμα που προκαλείται από τη δύναμη είναι πολύ μικρότερες από τις αλλαγές που προκαλούνται από την παραλλαγή στη θερμοκρασία. Τα κύτταρα υψηλότερων φορτίων ακυρώνουν έξω τα αποτελέσματα της θερμοκρασίας χρησιμοποιώντας δύο τεχνικές. Με το ταίριασμα του ποσοστού επέκτασης του μετρητή πίεσης το ποσοστό επέκτασης του μετάλλου που έχει τοποθετήσει επάνω, η αδικαιολόγητη πίεση στους μετρητές μπορεί να αποφευχθεί καθώς το κύτταρο φορτίων θερμαίνει και δροσίζει κάτω. Η σημαντικότερη μέθοδος αποζημίωσης θερμοκρασίας περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση των πολλαπλάσιων μετρητών πίεσης, τους οποίους όλοι ανταποκρίνονται στην αλλαγή στη θερμοκρασία με την ίδια αλλαγή στην αντίσταση. Μερικά σχέδια κυττάρων φορτίων χρησιμοποιούν τους μετρητές που δεν υποβάλλονται ποτέ σε οποιαδήποτε δύναμη, αλλά μόνο χρησιμεύουν να αντισταθμίσουν τα αποτελέσματα θερμοκρασίας στους μετρητές που μετρώντας τη δύναμη. Τα περισσότερα σχέδια χρησιμοποιούν 4 μετρητές πίεσης, μερικοί στη συμπίεση, μερικοί κάτω από την ένταση, που μεγιστοποιεί την ευαισθησία του κυττάρου φορτίων, και ακυρώνει αυτόματα την επίδραση της θερμοκρασίας.

Άλλοι τύποι κυττάρων φορτίων υπάρχουν που έχουν τις μισές γέφυρες (2 μετρητές πίεσης) ή τις γέφυρες τετάρτων αλλά αυτοί απαιτούν το πρόσθετο υλικό για να λειτουργήσουν δεδομένου ότι πρέπει να ολοκληρώσετε τη γέφυρα για να πάρετε τις ακριβέστερες αναγνώσεις.

 

Τι είναι μια γέφυρα Wheatstone;


Μια γέφυρα Wheatstone είναι ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που χρησιμοποιούνται για να μετρήσουν και άγνωστη αντίσταση με την εξισορρόπηση 2 ποδιών ενός κυκλώματος γεφυρών. Ένα πόδι του οποίου περιέχει την άγνωστη αξία. Οι γέφυρες Wheatstone αποτελούνται από 4 αντιστάτες ή φορτία σε ένα τετράγωνο με έναν μετρητή τάσης γεφυρώνοντας 2 γωνίες του τετραγώνου και της ισχύος/αλέθονται συνδεμένος με τις άλλες γωνίες. Στην περίπτωση ενός κυττάρου φορτίων, αυτοί οι αντιστάτες είναι μετρητές πίεσης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Anna

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!