Co. ηλεκτρονικής Uchi Dongguan, ΕΠΕ.

Κατασκευαστής varistor, του αισθητήρα θερμοκρασίας, της θερμικής αντίστασης, της θρυαλλίδας και του αντιστάτη!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Καλωσορίστε σε Uchi
γενικός διευθυντής του γραφείου
Πόρτα γραφείων Uchi
Αίθουσα συνεδριάσεων του Uchi
Εξοπλισμός 1 κατασκευής Uchi
Εξοπλισμός 1 κατασκευής Uchi
Εξοπλισμός 3 κατασκευής Uchi
Εξοπλισμός 4 κατασκευής Uchi
Εξοπλισμός 5 κατασκευής Uchi
Εξοπλισμός 6 κατασκευής Uchi

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : UCHI
Αριθμός Υπαλλήλων : 138~168
Ετήσιες πωλήσεις : 1,500,000-2,500,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2006
Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Επαγγελματικός κατασκευαστής MOV

 

Το Uchi καθιερώθηκε το 2006 σε Dongguan, Κίνα.


Μετά από τα έτη ανάπτυξης, Uchi έχει γίνει επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας μεγάλων κλιμάκων που ειδικεύεται στην ανάπτυξη και την παραγωγή της πλήρους σειράς του MOV, PTC, σειράς NTC, σειράς PPTC, θρυαλλίδας (ΌΛΟΣ ο ΤΎΠΟΣ), πυκνωτή ολοκληρωμένων κυκλωμάτων、 αντιστατών、, προστάτη κύματος και προστατευτικών συσκευών των προϊόντων προστασίας αστραπής. Ταξινομεί το μέτωπο στη βιομηχανία και έχει heartquarter στο Χονγκ Κονγκ. Με τα άριστα προϊόντα του τεχνολογίας και ποιότητας, αναγνώριση Uchi haswon ευρέως των υπερπόντιων πελατών. Το Saini Impex PVT.LTD είναι ο εξουσιοδοτημένος μόνος διανομέας μας στην Ινδία.

 

Προηγμένος εξοπλισμός, αδύνατη παραγωγή

 

 

Το Uchi καυχάται με μια βάση παραγωγής που καλύπτει έναν τομέα σχεδόν 15000 τετραγωνικών μέτρων.


Εισαγάγαμε διαδοχικά αυτοματοποιημένη υψηλής τεχνολογίας πλήρως τους εξοπλισμούς παραγωγής και τα όργανα δοκιμής υψηλής ακρίβειας και έχουμε βάλει στην παραγωγή για να πραγματοποιήσουμε την αυτοματοποίηση, τη μεγάλη κλίμακα και την τυποποίηση.


Το Uchi έχει έναν γαλαξία των ομάδων ταλέντου υψηλής τεχνολογίας που διευθύνονται επάνω από τους εθνικούς εμπειρογνώμονες κατηγορίας για να συμμετέχουν στην εργασία της ανάπτυξης προϊόντος, του ελέγχου ποιότητας των προϊόντων, της τεχνικής υποστήριξης andservice πωλήσεων, κ.λπ., και έχει λάβει διαδοχικά τις δεκάδες των πιστοποιητικών των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας χρησιμότητας και των εφευρέσεων.


Για να εξασφαλίσει την ποιότητα, περάσαμε επιτυχώς την πιστοποίηση ISO9001: επιστημονικού και αποδοτικού διαχείρισης τρόπος ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του 2008, για να πραγματοποιήσει την αδύνατη παραγωγή και να διαμορφώσει το επιστημονικό και αποδοτικό ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Τα προϊόντα πιστοποιούνται με UL, CUL, TUV, VDE, CSA και SGS, RACH 73 φιλικές προς το περιβάλλον εξεταστικές πιστοποιήσεις.

 

Έξοχη ποιότητα στην εύνοια των πελατών

 

 

Το Uchi είναι μια ιδιότητα μέλους εξαγωγής Alibaba με τα ελεύθερα δικαιώματα εισαγωγών και εξαγωγής. Αξιολογείται ως Guangdong διάσημες επιχείρηση αστεριών και ιδιωτική επιχείρηση Dongguan. Τα προϊόντα μας έχουν διπλασιάσει και έχουν εντείνει για να παρέχουν περισσότερα είδη και υψηλός - ποιότητα και αξιόπιστες προϊόντα και υπηρεσία. Τα προϊόντα μας αποτελούνται κυρίως από: 
Varistor μεταλλικών οξειδίων
Varistor SMD
Θερμικά προστατευμένο Varistor
PTC θερμική αντίσταση

Θερμική αντίσταση NTC

Επανατοποθετήσιμη θρυαλλίδα PPTC

Θερμική θρυαλλίδα

Αυτόματη θρυαλλίδα λεπίδων

Θρυαλλίδες γυαλιού

Αντιστάτης ταινιών μετάλλων

Αντιστάτης ταινιών άνθρακα

Αντιστάτης τσιμέντου

Αισθητήρας θερμοκρασίας NTC

Φωτοαγώγιμο κύτταρο των CD

Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην εγχώρια συσκευή, το ιατρικό εξοπλισμό, τον εξοπλισμό γραφείων, τον εξοπλισμό επικοινωνίας, την τηλεφωνική μπαταρία, το ηλεκτρονικό ημερολόγιο, το ηλεκτρονικούς θερμόμετρο και τον ελεγκτή θερμοκρασίας για να καλύψουν τους στρατιωτικούς ηλεκτρονικούς τομείς τηλεπικοινωνιών, ΤΠ, αυτοκινήτων και καταναλωτών.
Συνεργασία με τα καλά faiths για να κερδίσει στην αγορά.
Η άριστη ποιοτική ειλικρινής υπηρεσία είναι το κλειδί στην επιτυχία Uchi. 


Στο μέλλον Uchi θα κολλήσει ακόμα στις αρχές «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτιστος.» «Ποιότητα πρώτης θέσης, υπηρεσία πρώτης θέσης και customersatisfaction» για να κατασκευάσει τον υψηλό - ποιότητα, τεχνικά προηγμένα και λογικά προϊόντα τιμών. Ελπίζουμε να προκαλέσουμε με τους σφαιρικούς συνεργάτες την επανάσταση στα προϊόντα αντιστατών. Καλωσορίζουμε εγκάρδια τους φίλους από το σπίτι και στο εξωτερικό για να μας επισκεφτούμε για την καθοδήγηση και συνεργασία.

Η καθιερωμένη το 2006 διαδοχικά εισαγόμενη υψηλή τεχνολογία αυτοματοποίησε πλήρως τους εξοπλισμούς παραγωγής και τα όργανα δοκιμής υψηλής ακρίβειας και έχει βάλει στην παραγωγή για να πραγματοποιήσει την αυτοματοποίηση, τη μεγάλη κλίμακα και την τυποποίηση.

 

 

2009.8 τιμή για να αποκτηθεί το ανεξάρτητο εμπορικό σήμα μας «UCHI»

 

2009.10 τιμή για να αρχίσει να κάνει επιχειρήσεις στο alibaba.com και να είναι μέλος ExportPass alibaba (έχει το δικαίωμα να εξαγάγει και την εισαγωγή). Εν τω μεταξύ, είμαστε τιμή για να πάρει «Guangdong η επιχείρηση αστεριών» από το alibaba.com.

 

2010.11 για να εξασφαλίσουμε ποιότητα στους πελάτες μας, περάσαμε το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ISO9001 το 2008.

 

2010.12.   Η ποιότητα, περάσαμε τις διεθνείς εγκρίσεις UL, SGS, ΠΡΟΣΙΤΌΤΗΤΑΣ, VDE, ROHS, κ.λπ.  

 

2011.3 Saini Impex PVT.LTD για να είναι ο εξουσιοδοτημένος σόλο διανομέας μας στην Ινδία

 

2011.11 πάρτε τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας αγαθών Sevaral όπως MOV, Thermistor.NTC, PTC, κ.λπ.

 

2012.5 τιμή για να αποκτηθεί η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ μη-κυβερνητικός-ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

 Στο μέλλον Uchi θα κολλήσει ακόμα στις αρχές «της ποιότητας πρώτα, πελάτης πρώτιστος.» «Ποιότητα πρώτης θέσης, υπηρεσία πρώτης θέσης και ικανοποίηση πελατών» για να κατασκευάσει τον υψηλό - ποιότητα, τεχνικά προηγμένα και λογικά προϊόντα τιμών. Ελπίζουμε να προκαλέσουμε με τους σφαιρικούς συνεργάτες την επανάσταση στα προϊόντα αντιστατών. Καλωσορίζουμε εγκάρδια τους φίλους από το σπίτι και στο εξωτερικό για να μας επισκεφτούμε για την καθοδήγηση και συνεργασία.

Παραγωγή προϊόντων (varistor, θερμική αντίσταση, θρυαλλίδα, πυκνωτής, αντιστάτης, αισθητήρας θερμοκρασίας, ακουστικό κ.λπ.) και πωλήσεις Σχετικό προϊόν assort μιας στάσης αγορά η βοήθεια τακτοποιεί την εξαγωγή και την αποστολή υπηρεσίες μεταπωλήσεων ανταλλαγή προϊόντων εάν ποιοτικό πρόβλημα η βοήθεια παρέχει απαραίτητο documents.etc.

Η ιστορία μας με τους πελάτες

Έχουμε μια ομάδα αλλά διαφορετικές ευθύνες που τελειώνεται. Έχουμε το υπουργείο Οικονομικών, υπεύθυνο για την πρακτική λογιστικής, το φορολογικό προγραμματισμό, τον προϋπολογισμό, τον έλεγχο δαπανών, την έρευνα, τη συγχώνευση, την απόκτηση και την αναδιοργάνωση Λειτουργία τμήματος ωρ.:  προγραμματισμός, στρατολόγηση, κατάρτιση, αξιολόγηση απόδοσης, μισθός. Πολιτισμός. Διοίκηση Λειτουργία τμημάτων μάρκετινγκ: κανάλια εμπορικών σημάτων. Ο πωλητής. Δημόσιες σχέσεις. Πελάτες. Νέο μάρκετινγκ Λειτουργία τμημάτων παραγωγής: ανάπτυξη τεχνολογίας. Η διαδικασία παραγωγής. Προμήθεια. Ποιοτική επίβλεψη. Η αλυσίδα εφοδιασμού Λειτουργία τμημάτων πληροφοριών: σχέδιο διαφήμισης. Συσκευασία προϊόντων. Επιχειρηματικές πληροφορίες. Διαχείριση του επιχειρηματικού ε. προγράμματος. Ηλεκτρονικό εμπόριο. Είμαστε μεγάλη οικογένεια και μόνο εργαζόμαστε μαζί, η ικανοποίηση του στόχος-πελάτη μας μπόρεσε να έρθει ture!

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. James

Τηλ.:: 86--18925858717

Φαξ: 86-769-85625751

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!