Co. ηλεκτρονικής Uchi Dongguan, ΕΠΕ.

Κατασκευαστής varistor, του αισθητήρα θερμοκρασίας, της θερμικής αντίστασης, της θρυαλλίδας και του αντιστάτη!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚύτταρα φορτίων μικροϋπολογιστών

Μετατροπείς CZL716A κυττάρων φορτίων μικροϋπολογιστών τηγανιτών με το μετρητή πίεσης φύλλων αλουμινίου μετάλλων

Μετατροπείς CZL716A κυττάρων φορτίων μικροϋπολογιστών τηγανιτών με το μετρητή πίεσης φύλλων αλουμινίου μετάλλων

Μεγάλες Εικόνας :  Μετατροπείς CZL716A κυττάρων φορτίων μικροϋπολογιστών τηγανιτών με το μετρητή πίεσης φύλλων αλουμινίου μετάλλων

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Dongguan, guangdong, Κίνα
Μάρκα: UCHI
Πιστοποίηση: SGS.ISO.
Αριθμό μοντέλου: CZL716A

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 500000pcs
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Μετατροπείς φορτίων τηγανιτών Υλικό: κράμα αλουμινίου
Επιφάνεια: επεξεργασία Προστασία: IP65
εφαρμογή: Κλίμακες κουζινών Ονομαστικό φορτίο: 4 KG
Παραγωγική διαδικασία: Κανονικός Wirewound Κωδικός ΕΣ: 84239000
Τύπος μετατροπής: Πίεση αντίστασης Τύπος σημάτων παραγωγής: Αναλογικός τύπος

 

Μετατροπείς CZL716A κυττάρων φορτίων μικροϋπολογιστών τηγανιτών με το μετρητή πίεσης φύλλων αλουμινίου μετάλλων

 

Γρήγορες λεπτομέρειες


Πρότυπο: CZL716A

Κατηγορία: κύτταρο φορτίων μικροϋπολογιστών

Σειρά: 4kg

Διάσταση: 30.2*35.5*11.2mm

Υλικό: χάλυβας κραμάτων

Εφαρμογή: κλίμακα λαβών, κλίμακα κουζινών, κλίμακα ψαριών, μετα κλίμακα

Χαρακτηριστικό: κύτταρο φορτίων μικροϋπολογιστών, μικροσκοπικό κύτταρο φορτίων, μικροσκοπικός αισθητήρας βάρους

 

Εισαγωγή

 

Ένα κύτταρο φορτίων είναι μια ενότητα αντίληψης δύναμης - μια προσεκτικά σχεδιασμένη δομή μετάλλων, με τα μικρά στοιχεία αποκαλούμενα μετρητές πίεσης που τοποθετούνται στις ακριβείς θέσεις στη δομή. Τα κύτταρα φορτίων σχεδιάζονται για να μετρήσουν μια συγκεκριμένη δύναμη, και να αγνοήσουν άλλες δυνάμεις που εφαρμόζονται. Η ηλεκτρική παραγωγή σημάτων από το κύτταρο φορτίων είναι πολύ μικρή και απαιτεί την εξειδικευμένη ενίσχυση. Ευτυχώς, τα 1046 PhidgetBridge θα εκτελέσουν όλες την ενίσχυση και τη μέτρηση της ηλεκτρικής παραγωγής.
Τα κύτταρα φορτίων σχεδιάζονται για να μετρήσουν τη δύναμη σε μια κατεύθυνση. Θα μετρήσουν συχνά τη δύναμη σε άλλες κατευθύνσεις, αλλά η ευαισθησία αισθητήρων θα είναι διαφορετική, δεδομένου ότι τα μέρη του κυττάρου φορτίων που λειτουργεί κάτω από τη συμπίεση είναι τώρα στην ένταση, και αντίστροφα.
Αυτό το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου χρησιμοποιείται στις μικρές κλίμακες κοσμήματος και τις κλίμακες κουζινών. Έχει τοποθετήσει με το αμπάρωμα κάτω από το τέλος του κυττάρου φορτίων όπου τα καλώδια είναι συνημμένα, και εφαρμόζοντας τη δύναμη στο άλλο τέλος στην κατεύθυνση του βέλους. Όπου η δύναμη εφαρμόζεται δεν είναι κρίσιμη, δεδομένου ότι αυτό το κύτταρο φορτίων μετρά μια επίδραση κουράς στην ακτίνα, όχι η κάμψη της ακτίνας. Εάν τοποθετείτε μια μικρή πλατφόρμα στο κύτταρο φορτίων, όπως θα γινόταν σε μια μικρή κλίμακα, αυτό το κύτταρο φορτίων παρέχει τις ακριβείς αναγνώσεις ανεξάρτητα από τη θέση του φορτίου στην πλατφόρμα.

 

 

Προδιαγραφές προϊόντων

 

Προδιαγραφή
περιεκτικό λάθος: 0.05FS αντίσταση παραγωγής: 1000±10Ω
Εκτιμημένη παραγωγή: 3. 2±0.3mv/v Αντίσταση μόνωσης: ≥2000MΩ (100VDC)
Μη γραμμικότητα: 0.02%FS Τάση διέγερσης: 5~10VDC
Υστέρηση: 0.02%FS αντισταθμισμένα temp: -10~+40ºC
Επανάληψη: 0.02%FS θερμοκρασία χρήσης: -20~+55ºC
Ερπυσμός: 0.02%FS/10MIN temp επίδραση σε μηδέν: 0.02%FS/10ºC
Μηά ισορροπία: 1±0.1%FS Temp επίδραση στην έκταση: 0.02%FS/10ºC
Αντίσταση εισαγωγής: 1090±10Ω υπερασπίστε το βαθμό: IP66

 

NumberType= " 1» TCSC= " 0» W: st= " " >5mm 4 στο καλώδιο προστατευτικών καλυμμάτων καλωδίων)

 

 

Πώς λειτουργούν

 

Τα κύτταρα φορτίων πίεση-μετρητών μετατρέπουν το φορτίο ενεργώντας σε τους στα ηλεκτρικά σήματα. Η μέτρηση γίνεται με τα πολύ μικρά σχέδια αντιστατών αποκαλούμενα μετρητές πίεσης - αποτελεσματικά μικροί, εύκαμπτοι πίνακες κυκλωμάτων. Οι μετρητές συνδέονται επάνω σε μια ακτίνα ή ένα δομικό μέλος που παραμορφώνει όταν εφαρμόζεται το βάρος, παραμορφώνοντας στη συνέχεια τον πίεση-μετρητή. Δεδομένου ότι ο μετρητής πίεσης είναι παραμορφωμένος, είναι ηλεκτρικές αλλαγές αντίστασης αναλογικά προς το φορτίο.

Οι αλλαγές στο κύκλωμα που προκαλείται από τη δύναμη είναι πολύ μικρότερες από τις αλλαγές που προκαλούνται από την παραλλαγή στη θερμοκρασία. Τα κύτταρα υψηλότερων φορτίων ακυρώνουν έξω τα αποτελέσματα της θερμοκρασίας χρησιμοποιώντας δύο τεχνικές. Με το ταίριασμα του ποσοστού επέκτασης του μετρητή πίεσης το ποσοστό επέκτασης του μετάλλου που έχει τοποθετήσει επάνω, η αδικαιολόγητη πίεση στους μετρητές μπορεί να αποφευχθεί καθώς το κύτταρο φορτίων θερμαίνει και δροσίζει κάτω. Η σημαντικότερη μέθοδος αποζημίωσης θερμοκρασίας περιλαμβάνει τη χρησιμοποίηση των πολλαπλάσιων μετρητών πίεσης, τους οποίους όλοι ανταποκρίνονται στην αλλαγή στη θερμοκρασία με την ίδια αλλαγή στην αντίσταση. Μερικά σχέδια κυττάρων φορτίων χρησιμοποιούν τους μετρητές που δεν υποβάλλονται ποτέ σε οποιαδήποτε δύναμη, αλλά μόνο χρησιμεύουν να αντισταθμίσουν τα αποτελέσματα θερμοκρασίας στους μετρητές που μετρώντας τη δύναμη. Τα περισσότερα σχέδια χρησιμοποιούν 4 μετρητές πίεσης, μερικοί στη συμπίεση, μερικοί κάτω από την ένταση, που μεγιστοποιεί την ευαισθησία του κυττάρου φορτίων, και ακυρώνει αυτόματα την επίδραση της θερμοκρασίας.

Άλλοι τύποι κυττάρων φορτίων υπάρχουν που έχουν τις μισές γέφυρες (2 μετρητές πίεσης) ή τις γέφυρες τετάρτων αλλά αυτοί απαιτούν το πρόσθετο υλικό για να λειτουργήσουν δεδομένου ότι πρέπει να ολοκληρώσετε τη γέφυρα για να πάρετε τις ακριβέστερες αναγνώσεις.

 

Τι είναι μια γέφυρα Wheatstone;


Μια γέφυρα Wheatstone είναι ένα ηλεκτρικό κύκλωμα που χρησιμοποιούνται για να μετρήσουν και άγνωστη αντίσταση με την εξισορρόπηση 2 ποδιών ενός κυκλώματος γεφυρών. Ένα πόδι του οποίου περιέχει την άγνωστη αξία. Οι γέφυρες Wheatstone αποτελούνται από 4 αντιστάτες ή φορτία σε ένα τετράγωνο με έναν μετρητή τάσης γεφυρώνοντας 2 γωνίες του τετραγώνου και της ισχύος/αλέθονται συνδεμένος με τις άλλες γωνίες. Στην περίπτωση ενός κυττάρου φορτίων, αυτοί οι αντιστάτες είναι μετρητές πίεσης.

 

Εγκατάσταση

 

Single-Point κύτταρα φορτίων

Ένα single-point κύτταρο φορτίων. Η εφαρμογή της δύναμης σε ένα τέλος δημιουργεί την πίεση στο φραγμό, αναγκάζοντας το μετρητή πίεσης που περιβάλλεται στο άσπρο πλαστικό για να λυγίσει. Αυτό το ενιαίο κύτταρο φορτίων σημείου χρησιμοποιείται στις μικρές κλίμακες κοσμήματος και τις κλίμακες κουζινών. Έχει τοποθετήσει με το αμπάρωμα κάτω από το τέλος του κυττάρου φορτίων όπου τα καλώδια είναι συνημμένα, και εφαρμόζοντας τη δύναμη στο άλλο τέλος στην κατεύθυνση του βέλους. Όπου η δύναμη εφαρμόζεται δεν είναι κρίσιμη, δεδομένου ότι αυτό το κύτταρο φορτίων μετρά μια επίδραση κουράς στην ακτίνα, όχι η κάμψη της ακτίνας. Εάν τοποθετείτε μια μικρή πλατφόρμα στο κύτταρο φορτίων, όπως θα γινόταν σε μια μικρή κλίμακα, αυτό το κύτταρο φορτίων παρέχει τις ακριβείς αναγνώσεις ανεξάρτητα από τη θέση του φορτίου στην πλατφόρμα.
Κύτταρα φορτίων κουμπιών

Ένα κύτταρο φορτίων κουμπιών. Η εφαρμογή της δύναμης στην πρόσκρουση στη μέση του κυττάρου προκαλεί μια αλλαγή στην παραγωγή. Αυτό το κύτταρο φορτίων κουμπιών χρησιμοποιείται στις εφαρμογές που απαιτούν έναν λεπτό τύπο. Το κατώτατο σημείο του κυττάρου φορτίων αμπαρώνεται, και η δύναμη εφαρμοσμένος στο κουμπί στην κορυφή. Με τη φόρτωση μόνο του κουμπιού, που στρογγυλεύεται ελαφρώς, το κύτταρο φορτίων είναι λιγότερο ευαίσθητο στα λάθη ως αποτέλεσμα του φορτίου που δεν ωθεί κάτω ακριβώς κατευθείαν το κύτταρο φορτίων.

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Anna

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!