Co. ηλεκτρονικής Uchi Dongguan, ΕΠΕ.

Κατασκευαστής varistor, του αισθητήρα θερμοκρασίας, της θερμικής αντίστασης, της θρυαλλίδας και του αντιστάτη!

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑισθητήρας θερμοκρασίας NTC

Εκτιμημένος UCHI ζυγίζοντας μετατροπέας CZL611N αισθητήρων θερμοκρασίας φορτίων 2-20KG NTC

Εκτιμημένος UCHI ζυγίζοντας μετατροπέας CZL611N αισθητήρων θερμοκρασίας φορτίων 2-20KG NTC

Μεγάλες Εικόνας :  Εκτιμημένος UCHI ζυγίζοντας μετατροπέας CZL611N αισθητήρων θερμοκρασίας φορτίων 2-20KG NTC

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Dongguan
Μάρκα: UCHI
Πιστοποίηση: SGS,ROHS,ISO.
Αριθμό μοντέλου: CZL611N

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χύμα
Χρόνος παράδοσης: 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Όνομα Προϊόντος: Ζυγίζοντας μετατροπέας μέρος αριθμού: CZL611N
Ονομαστικό φορτίο: 2-20KG Περιεκτικό λάθος (%FS): 0,5
Εκτιμημένη παραγωγή (mV/V): 1.0±0.15 Διαστάσεις (χιλ.): 80×12.7×12.7
Καλώδιο (χιλ.): Φ0.8×200 Ελάχιστη διαταγή Quantiy: 500pcs
συσκευασία: Χύμα Χρόνος: 10 εργάσιμες ημέρες

 

Εκτιμημένος UCHI ζυγίζοντας μετατροπέας CZL611N αισθητήρων θερμοκρασίας φορτίων 2-20KG NTC


Περιγραφή

 

Ένα κύτταρο φορτίων είναι ένας μετατροπέας που μετατρέπει τη δύναμη σε μια μετρήσιμη ηλεκτρική παραγωγή. Αν και υπάρχουν πολλές ποικιλίες των κυττάρων φορτίων, εδρευμένα κύτταρα φορτίων πίεσης τα διαμέτρημα είναι ο ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένος τύπος.

Εκτός από για ορισμένα εργαστήρια όπου οι μηχανικές ισορροπίες ακρίβειας χρησιμοποιούνται ακόμα, τα κύτταρα φορτίων διαμετρημάτων πίεσης εξουσιάζουν τη ζυγίζοντας βιομηχανία. Τα πνευματικά κύτταρα φορτίων χρησιμοποιούνται μερικές φορές όπου η εγγενείς ασφάλεια και η υγιεινή επιδιώκονται, και τα υδραυλικά κύτταρα φορτίων εξετάζονται στις μακρινές θέσεις, δεδομένου ότι δεν απαιτούν μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Τα κύτταρα φορτίων διαμετρημάτων πίεσης προσφέρουν τις ακρίβειες από μέσα από 0.03% έως 0.25% σύνολο - κλίμακα και είναι κατάλληλα για σχεδόν όλες τις βιομηχανικές εφαρμογές.

 

 

Εφαρμογή

 

Τα κύτταρα μικροϋπολογιστής-φορτίων μας μπορούν να εφαρμοστούν στις κλίμακες σωμάτων, τις κλίμακες χεριών, τις κλίμακες κουζινών, τις ταχυδρομικές κλίμακες, τις κλίμακες αλιείας, τις κλίμακες σωμάτων μωρών και άλλα ηλεκτρονικά ζυγίζοντας συστήματα μικροϋπολογιστών.

 

 

Κύριες τεχνικές παράμετροι

 

Εκτιμημένο φορτίο (κλ)
2-20
Περιεκτικό λάθος (%FS)
0.05
Εκτιμημένη παραγωγή (mV/V)
1.0±0.15
Διαστάσεις (χιλ.)
80×12.7×12.7
Καλώδιο (χιλ.)
Φ0.8×200

 

 

Πραγματική εικόνα προϊόντων

 

 

 

Ιστορία κυττάρων φορτίων


Προτού διαμέτρημα-βασισμένα τα στην πίεση κύτταρα φορτίων να γίνουν η μέθοδος επιλογής για τις βιομηχανικές εφαρμογές ζυγίσματος, οι μηχανικές κλίμακες μοχλών χρησιμοποιήθηκαν ευρέως. Οι μηχανικές κλίμακες μπορούν να ζυγίσουν όλα από τα χάπια για να πιέσουν τα αυτοκίνητα και μπορούν να κάνουν τόσο ακριβώς και σοβαρά εάν είναι κατάλληλα βαθμολογημένες και διατηρημένες. Η μέθοδος λειτουργίας μπορεί να περιλάβει είτε τη χρήση ενός ισορροπώντας μηχανισμού βάρους είτε την ανίχνευση της δύναμης που αναπτύσσεται από τους μηχανικούς μοχλούς. Οι αισθητήρες δύναμης πιό πρόωρων, διαμετρημάτων προ-πίεσης περιέλαβαν τα υδραυλικά και πνευματικά σχέδια. Το 1843, ο αγγλικός φυσικός ο Sir Charles Wheatstone επινόησε ένα κύκλωμα γεφυρών που θα μπορούσε να μετρήσει τις ηλεκτρικές αντιστάσεις. Το κύκλωμα γεφυρών Wheatstone είναι ιδανικό για τη μέτρηση των αλλαγών αντίστασης που εμφανίζονται στα διαμετρήματα πίεσης. Αν και το πρώτο συνδεμένο διαμέτρημα πίεσης καλωδίων αντίστασης αναπτύχθηκε στη δεκαετία του '40, ήταν μέχρι που η σύγχρονη ηλεκτρονική πρόφθασε ότι η νέα τεχνολογία έγινε τεχνικά και οικονομικά εφικτή. Από τότε, εντούτοις, τα διαμετρήματα πίεσης έχουν πολλαπλασιαστεί και τα δύο ως μηχανικά τμήματα κλίμακας και στα αυτόνομα κύτταρα φορτίων.

 

 

Λειτουργούσες αρχές κυττάρων φορτίων


Τα σχέδια κυττάρων φορτίων μπορούν να διακριθούν σύμφωνα με τον τύπο σήματος παραγωγής που παράγεται (πνευματικός, υδραυλικός, ηλεκτρικός) ή σύμφωνα με τον τρόπο που ανιχνεύουν το βάρος (κάμψη, κουρά, συμπίεση, ένταση, κ.λπ.)

 

Τα υδραυλικά κύτταρα φορτίων είναι δύναμη - ισορροπήστε τις συσκευές, που μετρούν το βάρος ως αλλαγή στην πίεση του εσωτερικού ρευστού πλήρωσης. Σε ένα κυλώντας διαφραγμάτων κύτταρο φορτίων τύπων υδραυλικό, ένα φορτίο ή μια δύναμη που ενεργεί σε ένα κεφάλι φόρτωσης μεταφέρεται σε ένα έμβολο που συμπιέζει στη συνέχεια ένα ρευστό πλήρωσης που περιορίζεται μέσα σε μια elastomeric αίθουσα διαφραγμάτων. Δεδομένου ότι η δύναμη αυξάνεται, η πίεση του υδραυλικού ρευστού αυξάνεται. Αυτή η πίεση μπορεί να υποδειχθεί τοπικά ή να διαβιβαστεί για τη μακρινό ένδειξη ή τον έλεγχο. Η παραγωγή είναι γραμμική και σχετικά απρόσβλητη από το ποσό του ρευστού πλήρωσης ή από τη θερμοκρασία της. Εάν τα κύτταρα φορτίων έχουν εγκατασταθεί κατάλληλα και έχουν βαθμολογηθεί, η ακρίβεια μπορεί να είναι μέσα σε 0.25% σύνολο - κλίμακα ή καλύτερος, αποδεκτός για τις περισσότερες εφαρμογές ζυγίσματος διαδικασίας. Επειδή αυτός ο αισθητήρας δεν έχει κανένα ηλεκτρικό συστατικό, είναι ιδανικός για τη χρήση στις επικίνδυνες περιοχές. Οι χαρακτηριστικές υδραυλικές εφαρμογές κυττάρων φορτίων περιλαμβάνουν τη δεξαμενή, το δοχείο, και το ζύγισμα χοανών. Για τη μέγιστη ακρίβεια, το βάρος της δεξαμενής πρέπει να ληφθεί με την εντόπιση ενός κυττάρου φορτίων σε κάθε σημείο της υποστήριξης και το άθροισμα των αποτελεσμάτων τους.

 

Τα πνευματικά κύτταρα φορτίων λειτουργούν επίσης στην αρχή δύναμη-ισορροπίας. Αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν τις πολλαπλάσιες dampener αίθουσες για να παρέχουν την υψηλότερη ακρίβεια από μπορέστε μια υδραυλική συσκευή. Σε μερικά σχέδια, η πρώτη dampener αίθουσα χρησιμοποιείται ως αίθουσα βάρους απόβαρων. Τα πνευματικά κύτταρα φορτίων χρησιμοποιούνται συχνά για να μετρήσουν τα σχετικά μικρά βάρη στις βιομηχανίες όπου η καθαρότητα και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής ανησυχίας. Τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου κυττάρου φορτίων περιλαμβάνουν την ύπαρξή τους εγγενώς explosionproof και αναίσθητα στις παραλλαγές θερμοκρασίας. Επιπλέον, δεν περιέχουν κανένα ρευστό που να μολύνει τη διαδικασία εάν το διάφραγμα σπάζει. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν τη σχετικά αργή ταχύτητα της απάντησης και την ανάγκη για τον καθαρό, ξηρό, ρυθμισμένο αέρα ή το άζωτο.

 

Τα κύτταρα φορτίων πίεση-διαμετρημάτων μετατρέπουν το φορτίο ενεργώντας σε τους στα ηλεκτρικά σήματα. Οι μετρητές οι ίδιοι συνδέονται επάνω σε μια ακτίνα ή ένα δομικό μέλος που παραμορφώνει όταν εφαρμόζεται το βάρος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τέσσερα διαμετρήματα πίεσης χρησιμοποιούνται για να λάβουν τη μέγιστη αποζημίωση ευαισθησίας και θερμοκρασίας. Δύο από τους μετρητές είναι συνήθως στην ένταση, και δύο στη συμπίεση, και συνδέονται με καλώδιο με τις ρυθμίσεις αποζημιώσεων όπως φαίνεται στο σχήμα 7-2. Όταν το βάρος εφαρμόζεται, η πίεση αλλάζει την ηλεκτρική αντίσταση των μετρητών αναλογικά προς το φορτίο. Άλλα κύτταρα φορτίων εξασθενίζουν στο σκοτάδι, δεδομένου ότι τα κύτταρα φορτίων διαμετρημάτων πίεσης συνεχίζουν να αυξάνουν την ακρίβειά τους και να χαμηλώνουν τα κόστη μονάδας τους.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Dongguan Uchi Electronics Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Anna

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς Message not be empty!